En liten oppdatering av våre konkurrenter – Runar

En liten oppdatering av våre konkurrenter

Vi er nå inne i den viktigste perioden i oppkjøringen.  Alle topplagene går nå inn i hektiske dager med både treningskamper og treningsturneringer. Vi har sett litt på hva våre sterkeste konkurrenter gjør om dagen.

Vi skal til Elverum og spille mot Drammen HK og enten Elverum eller Sävehof.  Dette er lag som vi virkelig får brynt oss mot.  Vi må nok løfte oss noen hakk fra forrige ukes treningskamp mot DHK, dersom vi skal ha noen forhåpninger om seire.

For Elverum sin del blir dette først test mot lag som er forventet å ligge i toppen i Norge/Danmark. I kveld møter de riktignok 1. divisjonslaget Follo, men det bør være «grei skuring» for Elverumsingene.

For DHK og oss blir dette også første skikkelige test, hvi vi ser bort i fra treningskampen i forrige uke!

ØIF Arendal skal avholde, det de selv omtaler som verdens beste privatturnering i helgen.  Til Arendal kommer SG Magdeburg, Aalborg og Bjerringbro Silkeborg.  Det er tre svært sterke lag og det blir spennende å se hvordan ØIF står imot de forskjellige stjernegalleriene.  Den største stjernen, Mikkel Hansen (Aalborg) er dog ikke med, men det er nok av andre spillere på øverste hylle. Alt annet enn 3 tap vil være særdeles sterkt av ØIF. Vi tror den beste muligheten kommer i kampen mot Bjerringbro Silkeborg

Kolstad er på treningsleir i Danmark.  I går møtte de Aalborg og tapte 23- 28. Et 5 måls tap mot Aalborg er absolutt ikke noe å skamme seg over.  Aalborg har markert seg godt i Champions League de siste sesongene.  Fredag spiller de mot Skanderborg/Aarhus.

I forrige uke spilte de to kamper mot regjerende seriemester i Danmark, GOG Gudme.  Kampene med et 31 – 35 tap og uavgjort 33 – 33.

Nærbø har også vært i Danmark i forrige uke og spilte tre kamper. Første kamp mot Kolding, endte med stortap 40 – 23. Deretter ble det 29 – 18 tap mot Alingsås.  Den siste kampen endte med 33-32 sier mot Redbergslids IK (trent av Marinko Kurtovic). Selv om det ble noen «stygge» tap, skal vi ikke legge så mye vekt på det. Flere av nøkkelspillerne var ikke meg pga. skader.  Vi tror Nærbø vil vesentlig sterkere når serien blåses i gang.