Runar fosser videre i cupen – Runar

Runar fosser videre i cupen

Bernt Horvik

Runar spilte bore mot Nøtterøy i Nøtterøyhallen og vant hele 43-24 og er dermed klar for en ny runde i cupen. Til pause ledet Runar 19-11.

Leif Gautestad var godt fornøyd med kveldens kamp

Før pause hadde vi en høy uttelling og bakerst sto Mats Bjørnstad meget godt i målet med en redningsprosent på nesten 50.

Bakover var vi igjen gode og fortsatte det gode spillet vi viste mot Kristiansand på lørdag.

Etter pause var det færre tekniske feil, og Mats fortsatte med sitt storspill og reddet seks av 10 skudd før han ble byttet inn med 18 årige Oscar L. Syvertsen.

Etter en litt treg start viste Oscar at han er en av Norges beste målvakter i 18-årsklassen.

Et stort pluss gir jeg også til kantspiller Adam T. Bergli som viste stor mental styrke med å komme sterkt tilbake etter å ha bommet på sine tre første forsøk.

Positiv var også Lars Eivind Gurrich, som først spilt på kanten før han avsluttet som bakspiller og scoret i alt seks mål.

Kasper startet kampen storfint og scoret fire mål før han måtte kaste inn håndkleet da han fikk en kjenning i låret.

Kamputvikling:

Selv om Nøtterøy tok ledelsen, svarte Runar umiddelbart og ledet 8-4 før det var spilt 10 minutter. Utover i omgangen forsøkte Nøtterøy seg med å ta ut sin målvakt og spille syv mot seks, men Runars forsvar var patent, og det var sterkt å gå til pause med bare 11 baklengsmål.

Etter pause fortsatte Runar å overkjøre Nøtterøy, og viste at formen for tiden er meget god. Nicolai Horntvedt Kristensen som i fjor spilt også for Runar, viste at han er en talentfull målvakt med å stoppe flere skudd fra Runars kanter, men etter hvert klarte våre gutter å få hull på han.

Christoffer Rambo viste flott overblikk flere ganger da han snappet ballen fra Nøtterøys angrepsspillere og kontret inn flere mål.

Et pluss også til Lars Eivind Gurrich da han etter hvert fikk spille som bakspiller, og han avsluttet kampen med å sette inn sitt sjette for kvelden, og Runar vant meget komfortabelt 43-24.

Den neste kampen for Runars herrer er borte mot Bækkelaget i Nordstrandhallen til søndag kl. 18.00. Da er det bare ta turen dit og heie fram våre gutter.