Oppsummering treningskampene mot KIF – Runar

Oppsummering treningskampene mot KIF

Vi har tatt en liten prat med Leif og fått en liten tilbakemelding på helgens to treningskamper.

Lørdag spilte vi den første av to kamper mot KRS Topphåndball i Kristiansand.

Etter å ha ligget under med 18 – 16 til pause, snudde vi kampen til gangs i andre omgang og kunne til slutt gå av banene med en solid 37 – 29 seier.

Første omgang bar preg av at vi ikke var helt til stede fra starten av.  I forsvar slet vi med aggressiviteten.  Mats stod bra i mål, men fikk lite hjelp

I andre omgang får vi skrudd opp tempoet.  Aggressiviteten er tilbake og vi vinner dueller.  Anton stod godt i mål (nesten 50%), noe som gir oss en del enkle mål i kontringer.

Offensivt spiller med god struktur og har spesielt god uttelling i andre omgang.

Christoffer Rambo var kampens store gigant.  Etter å ha bommet det første skuddet, scoret han på de nesten 16 skuddene!!

Kenny Ekman var god bakover i andre omgang.

Søndagens kamp ble vunnet 31 – 24, etter at vi lå under 14 – 13 til pause. Kampen var litt lik lørdagens kamp, da vi også nå manglet aggressivitet bakover i første omgang.  Vi hadde også for mange tekniske feil fremover (spesielt de siste 10 minuttene).

Andre omgang er også nå ganske likt dagen før. Intensiteten blir skrudd opp, vi vinner dueller og begynner å kontre. Mats står også en strålende andre omgang i mål.

Christoffer Rambo ble igjen toppscorer med 6 mål på 7 skudd. Men han må dele toppscorer tittelen med både Robin og Mats som også ender opp med 6 scoringer.

Helgen har vist at vi har et høyt høyeste nivå, men at vi er avhengig av intensitet og fart i spillet for at vi skal få ut det beste av laget.  En fin helg hvor vi får dyrket både spillet og lagbyggingen.

Dette var siste test før Kolstad kommer på besøk søndag ettermiddag.