Vellykket Frokostseminar og B2B samling – Runar

Vellykket Frokostseminar og B2B samling

I dag hadde Sparebanken Sør og Runar Sandefjord invitert til frokostseminar og B2B samling på Torp Hotel. Nærmere 70 deltakere hadde tatt turen og etter en god frokost var det tid for seminar.

Ført ut var Runars daglige leder Morten Mathisen som gikk igjennom tidsplanen og status på markedsarbeidet.

Daglig leder i Runar Sandefjord – Morten Mathisen

Deretter fikk Leif Gautestad 5 minutter på å oppsummere sesongen så langt. Han kunne blant annet fortelle at vi hadde høyere uttelling på skuddene enn i fjorårets sesong og at målvaktene hadde i snitt 39 % redninger. Dette var en økning på 7 % jfr. fjorårssesongen😊 

Forsetter vi den gode utviklingen, så vil vi kunne snuse på medaljer, når sesongen er ferdig!

Beathe Haakestad og Tryggve Moe fortalte om Sparebanken Sør sine planer for Vestfold og hvorfor de var engasjert i idretten. Sparebanken Sør er sterkt opptatt av å bidra til å skape gode rammer for barn og unge. Gjennom sin Stiftelse og gavefond deler de ut ca. MNOK 100 hvert eneste år!

Tryggve Moe og Beathe Haakestad fra Sparebanken Sør

Til slutt fikk vi et strålende foredrag av tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal.  I tillegg til fotballpresident har han også vært nestleder i UEFA og styremedlem i FIFA. Fremveksten av damefotball er et av områende Omdal har arbeidet mye for og han hadde mange «godbiter» å fortelle om.  Vi fikk også litt «innside» fra FIFA!

Per Ravn Omdal

Etter frokostseminaret var det B2B samling for samarbeidspartneren.  20 firmaer var representert, noe som er ny rekord for vårt arrangement.