Runar Sandefjord knuste Haslum med 15 – Runar

Runar Sandefjord knuste Haslum med 15

Vi reiste til Nadderud med fullt mannskap.

Første omgang:

Jevn start 3 – 3 etter 5 minutter. Et par redninger av Mads og vi kom foran 7 – 3 etter 10 minutter.

Et par raske Runar scoringer til og vi var foran 9 – 3.  Haslum trener Tom Erik Skarpsno så seg nødt til å ta time-out etter 12:22. Etter 18:40 og på stillingen 13 – 5 gikk Haslum over til 7 – 6 spill.  1 minutt senere og det stod 15 – 5 til Runar. Ytterligere 4 minutter senere gikk Haslum tilbake til 6 – 6.

Etter 24 minutter var gutta foran med 12 på stillingen 18 – 6.  12 måls ledelse holdes til pause 20 – 8.

Mads har smått fantastiske 15 redninger og en redningsprosent på 65!!!

Andre omgang:

Etter å ha avgjort kampen i første omgang, var det en fornøyd Runar gjeng som startet andre omgang.  Litt lavere intensitet og litt mindre innsats og vipps, hadde Haslum spist opp 3 av 12 måls ledelsen.  Bård og Leif så seg tvunget til å ta time-out etter 06:12 på stillingen 22 – 13.  Time-outen gav umiddelbar effekt med 4 strake Runar scoringer.

Etter dette scorer lagene jevnlig og etter 14 minutter leder gutta 29 – 16.

17:52 ut i omgangen tar Haslum HK time-out på stillingen 18 – 32 til Runar.  Vi benytter anledning til å bytte ut 4 av 6 første sekseren. Kun Sander og Kasper (offensivt) fortsetter. Kort tid etterpå for også Sander fri.

Etter 23:20 har ledelsen økt til 35 – 20, den siste scoringen etter en kanon fra Martin.

Etter 60 minutter kunne gutta juble for en svært solid 39 – 24 seier

En strålende fornøyd Leif Gautestad kommenterte:

• Det var virkelig gøy å se innsatsen og spillegleden til gutta.
  • Strålende forsvarsspill og fantastisk målvaktsspill av Mads Bjørnstad sørget for at kampen var avgjort til pause.
  • Viljen til å løpe kontringer var stor.