Haslum HK – Runar Sandefjord – Runar

Haslum HK – Runar Sandefjord

Det er et hjemmelag i poengnød vi gjester onsdag.  Etter 15 spilte seriekamper ligger Haslum HK helt nederst i Eliteserien med kun to poeng.  De poengene kom riktignok borte mot Nærbø (seier 27 – 26).

Den magre poengfangsten er en del tynnere enn vi hadde trodd før sesongstart.  Haslum HK var nok tippet å få en tung sesong, men ikke så tung.  Hvis vi ser litt på kampene de har spilt, har de vært veldig nære en del ganger.

  • Tap 31 – 34 hjemme mot Nærbø (avgjort siste 5 minuttene)
  • Tap 31 – 27 borte mot Elverum (ledet midtveis ut i andre omgang)
  • Tap 35 -32 borte mot Halden Topphåndball (jevnt 5 minutter før slutt)
  • Tap 29 – 26 bort mot Runar (jevnt til 10 minutter før slutt)
  • Tap 29 – 30 hjemme mot (avgjort i kampens siste sekunder)
  • Tap 30 – 28 borte mot Bækkelaget Håndball Elite

Laget vi møter er forsterket siden vi møtte de i Runarhallen i november.  Elverum sin eminente høyre bakspiller Stig Tore Moen Nilsen er nå blitt Nadderudgutt.  Hvorvidt han spiller onsdag, er vi usikre på.  Han var ikke med da sesongen «restartet» 5. februar.

Målvakten Thomas Langerud Kristoffersen er en ung målvakt som i sine beste stunder kan stenge totalt.  Han har allerede skrevet under for den polske toppklubben Wisla Plock.  I bak rekka har de rutinerte Anders Teige Bøe, Henrik Johan Bielenberg, Aleksander Høiness, Kristian Michaelsen Gjestrud, nevnte Stig Tore Moen Nilsen og Runar gutten Kristian Strøm (ble Haslum spiller i desember).

På linja bytter de på med rutinerte Vegard Sørlie Tennfjord og unge Martin Hernes Hovde. Hernes Hovde har allerede skrevet kontrakt med hardt satsende Kolstad neste sesong. Det sier vel det meste om talentet!

Gode unge kanter har Haslum alltid.

Vi forventer en tøff kamp i Nadderud Arena og minner om at sist vi var der, så røk vi på et 28 – 29 tap!