Kraftig revansje mot Fjellhammer – Runar

Kraftig revansje mot Fjellhammer

Vant hele 39-25

Bernt Horvik

Etter det forsmedelige tapet borte mot Fjellhammer tidlig i oktober, viste Runar-spillerne seg fra en helt annen side i kveld. Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå, for Fjellhammer stilte med et redusert mannskap.

Når det bare gjenstår fire kamper ligger vi på tredje plass på tabellen og har igjen Nærbø borte, Bækkelaget borte, Drammen hjemme før vi avslutter serien borte mot ØIF Arendal.

Leif Gautestads kommentarer etter kampen:

• I dag viste hele laget et stabilt spill.
  • Bakerst fortsatte Mats sitt storspill i mål.
  • Robin Wulvik var feilfri fra høyre kanten.
  • Christoffer Rambo var den store dirigenten helt til han vikk rødt kort tidlig i annen omgang.
  • Da tok andre bakspillere ansvar og i slutten av kampen dominerte vi totalt mot Fjellhammer som i slutten av kampen spilte stort sett med juniorspillere
  • Onsdagens bortekamp mot Nærbø er den neste store testen på om vi kan klare medalje.
  • Positivt var det også at 2. laget spilte 34-34 borte mot HK-.72 Sande.

Kampinfo:

Fjellhammer klarte bare å holde følge de 10 første minuttene, da Runar ledet 6-5. Så kom det tre mål på rad og en flott redning av Mats i målet, og utover i omgangen fosset Runar fra. To scoringer i tomt mål da Fjellhammer forsøkte seg med spill syv mot seks, sendte Runar i føringen 14-7 før det var spilt 20 minutter.

Og i resten av omgangen kontret Runar Fjellhammer i senk, og det var bare litt slurv i sluttminuttene som resulterte i at Fjellhammer knappet innpå med to scoringer i sluttminuttene av første omgang.

Fjellhammer kom best i gang etter pause og reduserte to ganger før det tok litt fyr i hallen. Dommerne mente at Rambo traff en Fjellhammer i ansiktet, noe som resulterte i rødt kort, men da klarte de øvrige bakspillerne å ta mer ansvar. Forsvarsspillet var meget godt og bakerst sto Mats nesten som en vegg og endte med en redningsprosent på hele 41. Da det var spilt 10 minutter hadde Runar økt til 25-19, og så kom det fire mål på rad og kampen var i realiteten avgjort, da Runar hadde økt til 29-17.

Så kom det en liten downperiode, der lagene vekslet med å score, før Runar igjen rykket mer fra med fire mål på rad, og ledet 37-22, og i sluttminuttene var det bare å vente på at kampen skulle blåses av og to nye poeng var sikret.

Kampfakta:

Runarhallen:

REMA 100-serien:

Runar – Fjellhammer 39 – 25 (19-12)

Runar: Mats Bjørnstad/Anton Hellberg (ikke på banen), André Tuzov 6, Christoffer Rambo 4, Kasper H. Furu 3, Mads F. Rekstad 6 (2), Martin Lindell 5, Tobias Rivesjö, Sander R. Myklebust 5, Kennie Boysen (ikke på banen), Robin Wulvik 8, Kenny Ekman 1, Kristoffer S. Henriksen 1.

Toppscorer Fjellhammer: Adrian Grønskei, Herman Schultz og Lars Gran, alle 4.

Utvisninger: Runar 4×2 min. + rødt kort til Christoffer Rambo, Fjellhammer 2×2 min.