3 Runarspillere på månedens lag for mars – Runar

3 Runarspillere på månedens lag for mars

Kasper Haugen Furu, Robin Gerhardsen Wulvik og Christoffer Rambo er alle tatt ut på månedens lag for mars.  Det er første gang siden kåringen ble innført, at Runar Sandefjord har 3 spillere på laget.

Vi gratulerer samtlige og er selvfølgelig enig i uttaket😊

Christoffer er tatt ut 3 ganger tidligere, så dette er hans 4. utmerkelse.  Legg så til at han ble toppscorer i Eliteserien, og vi kan fastslå at sesongen hittil har vært utmerket.

Robin er tatt ut for 3 gang, noe som er svært imponerende.  Han kom til Runar for å overta etter Tobias Glemming, og har klart det svært godt.  Med 143 scoringer på 31 kamper har lynvingen kun Christoffer foran seg på Runars toppscorerliste.

At Kasper endelig fikk plass på månedens lag, er utrolig moro. Alle vi som har vært i Runarhallen har sett den flotte utviklingen Kasper har hatt denne sesongen.  I fjor satt han stort sett på benken på Nøtterøy. Denne sesongen startet han som andrevalget bak Tobias Rivesjø, men har sakte, men sikkert spilt seg inn i startoppstillingen offensivt. Det har vært en imponerende utvikling og husk at han fortsatt kun er 21 år😊

Kasper i aksjon borte mot KCB Karvina – Foto: RavnFoto