Runar Sandefjord – Kristiansand Topphåndball Torsdag kl. 18:30 – Runar

Runar Sandefjord – Kristiansand Topphåndball Torsdag kl. 18:30

I dag (18:00) starter kvartfinalen i sluttspillet med kampen mellom Drammen HK og Nærbø IL. I morgen (18:30) spilles Runar Sandefjord – Kristiansand Topphåndball og Elverum – Fjellhammer. Den siste kvartfinalen mellom Kolstad og Halden Topphåndball, spilles lørdag (16:00).

Da det var vår tid til å velge motstander i kvartfinalen stod det mellom Kristiansand og Nærbø IL.  All den tid vi skal spille semifinale i European Cup mot Nærbø IL, valgte vi Kristiansand.  Det ville vært spesielt og også møte Nærbø IL i sluttspillet, noe som kunne endt med 5 kamper mot Nærbø på 14 dager

Vi har full respekt for kveldens motstander, som endte på 7 plass på tabellen.  De har et lag med mye kvalitet, men hvor noen av spilleren varierte litt for mye for at de klarte å blande seg inn i medaljestriden.  Særlig bakspillerrekka med Øyvind Frigstad, Victor Skillhammar og Pauli Mittun er veldig sterk.

Høyrekanten danske Mikkel S. Mortensen er lagets toppscorer med 117 scoringer i serien, hvorav 44 var straffekast.  44 straffescoringer er flest i eliteserien.  De «gamle» Runarspilleren Øyvind Frigstad  og Victor Skillhammer følger deretter på den interne toppscorerlisten med 95 respektive 83 scoringer.

Påskepausen kom godt etter mange tøffe kamper den siste tiden.  Vi håper at gutta har brukt påsken godt til mye fysisk trening og at energilagrene er full igjen for nå går vi inn i noen svært spennende uker!!