Kolstad – Runar Sandefjord Fredag kl. 18:15 – Runar

Kolstad – Runar Sandefjord Fredag kl. 18:15

Det er ingen enkel motstander vi har i semifinalen i sluttspillet.  Kolstad har vært sesongens suverent beste lag, med både seriemesterskap og cupmesterskap.  Det som gjenstår for dem, er å sikre seg Champions League billetten som går til vinneren av sluttspillet.

Kolstad laget består utelukkende av svært gode spillere, som alle er blant ligaens beste på sin posisjon.  Hele Kolstad spillere deltok under VM i januar:

  • Thorbjørn Bergerud (Norge) -Ligaens beste målvakt
  • Magnus Gullerud (Norge) – Ligaens beste linjespiller
  • Vetle Eck Aga (Norge) – Ligaens beste forsvarspiller
  • Janus Dadi Smarason (Island) – Ligaens beste Playmaker
  • Sigvaldi Bjørn Gudjonsson (Island) – Ligaens beste høyre kant

I tillegg har de kvalitetsspillere i Simen Lyse (venstre bak), Gabriel Setterblom (høyre bak), Adrian Aalberg (venstre kant) og Magnus Langeland (Playmaker / venstre bak).  Samtlige av disse spiller på Norges rekruttlandslag!

Og bak der er et stort sett unge lovende spillere!

Selv om vi står foran sesongens største utfordring, har vi absolutt planer om å «strø småstein» i Kolstad maskineriet.  Spillet vi på vårt beste, tror vi at vi kan utfordre de i en kamp eller to eller tre.

Første kamp er i morgen kl. 18:15. Deretter er det tirsdag 9. mai kl. 18:15 i Runarhallen og søndag 14. mai kl. 16:15 i Trondheim.  Alle kampene vises på TV Sport 2.