Runar Sandefjord – Kolstad Håndball torsdag kl. 18:15 – Runar

Runar Sandefjord – Kolstad Håndball torsdag kl. 18:15

Torsdag er det klart for 4. kamp i semifinalen mellom Runar Sandefjord og Kolstad.

Kolstad har vært sesongens suverent beste lag og har allerede sikret seg kongepokalen (cupen) og serien.  Før forrige tirsdag tap mot Runar (37 – 36), hadde de kun tapt 1 av 32 kamper.  Det var den betydningsløse siste seriekampen mot Fjellhammer (32 – 33).

De fleste håndballeksperter hadde derfor regnet med at Kolstad ville gjøre kort prosess med våre gutter og ta en enkel 3 – 0 seier i sluttspillet.  Men sånn gikk det som kjent ikke.

Vi forventer et tøft oppgjør torsdag og skal vi ha noen mulighet for en 5. kamp, kan ikke Torbjørn Bergerud ha nok en kamp på rundt 50 % i redninger. Våre skyttere, Christoffer Rambo, Martin Lindell og André Tuzov må fininnstille siktet.

I tillegg må nok flere av unggutta levere varene.  Flere av dem har i løpet av sesongen blitt nøkkelspillere på laget og det er svært gledelig å se hvilken fremgang de har hatt de siste månedene.

Robin Gerhardsen Wulvik (23 år) har 183 scoringer i sin debutsesong på høyre kanten.  Aldri før har en høyre kant scoret så mye for Runar og han skyter heller ikke straffer!

Kasper Haugen Furu (21 år, snart 22) har hatt en formidabel utvikling denne sesongen.  Nøtterøy gutten kom til Runar i februar i fjor ifbm. Nøtterøy sin kollaps.  Da satt han stort sett på benken for det som var et bunnlag.  Forrige tirsdag kjørte han «karusell» med Norges beste forsvarsspillere, Magnus Gullerud og Vetle Eck Aga.

Mats Bjørnstad (24 år) var andre målvakt i Bækkelaget forrige sesong og satt stort sett på benken.  Nå har han vært vår beste spiller i to av kampene mot Kolstad.

Uansett utfall av kampen, har vi hatt en fantastisk flott sesong.  Men det hadde jo vært moro å flenge sesongen enda noen uker…