Bækkelaget Håndball Elite – Runar

Bækkelaget Håndball Elite

Vi tar turen innover til Tigerstaden og opp på Bekkelagshøgda.

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Fredrik SyversenPlaymakerHaslum
Ulrik Berge ErikssonKantspillerUkjent

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Dag Hafseng OlsenHøyre kantFollo
Jonatan Goksør BjerkrheimBakspillerNordstrand
Julius Goksør BjerkrheimLinjeEgen stall
Ivo Bendik Hopp AuganesBakspillerEgen stall
Axel SkaarnæsLinjeEgen stall
Sander StensrudVenstre kantEgen stall

Det har ikke vært de helt store utskiftningene i BSK foran denne sesongen.  Et par spillere, som ikke var sentrale forrige sesong, er erstattet med en gjeng unge lokale talenter. To av disse er brødrene Jonatan og Julius Goksør Bjerkrheim.  Med Susanne Goksør og Svein Erik Bjerkrheim som foreldre, har de i hvert fall genen i orden!

Spillerne som var sentrale i fjor, vil også denne sesongen prege toppscorerlisten til BSK. Venstre bakspiller jens Dolberg Plougstrup hadde en meget god sesong og endte som nr. 3 på den totale toppscorerlista (ble vunnet av C. Rambo!). Videre er Playmakeren Peter Dahl Christensen og linjespilleren Christoffer Tofte Langerhuus svært sentrale.

Hovedtrener Jørgen Laug sier dette om eget lag:

Forventningene til sesongen er at vi skal utvikle oss og ta steg fra i fjor. Vi viste et fint toppnivå, men ønsker å bedre stabiliteten vår slik at vi kan konkurrere om sluttspillplassene og kanskje snuse litt på øvre halvdel av tabellen. Det er ikke en lett oppgave for det er mange gode lag som satser hardt og garantert har samme mål, men holder vi et skadefritt mannskap tilgjengelig samtidig som vi forbedrer våre svake punkter så skal vi ha en fin mulighet til å hevde oss.

BKS tipper følgende topp 3

1.Kolstad
2.Elverum
3.Drammen

Hva tror vi så om BSK?

Vi tipper BSK ender et eller annet stede mellom plassene 7-12 og tror absolutt at sluttspill (topp 8 kan være innenfor rekkevidde).

Vi har fått noen bilder fra Bækkelaget. Spillerne er fra øverst til venstre: Jens Dolberg Plougstrup, Peter Dahl Christensen og Christoffer Tofte Langerhuus, Peter Dahl Christensen,