ØIF Arendal – Runar Sandefjord Tirsdag kl. 18:15 – Runar

ØIF Arendal – Runar Sandefjord Tirsdag kl. 18:15

I morgen reiser gutta til Arendal for 3. kamp i Eliteserien. Det er ingen tvil om at vi har fått en tyngre start på sesongen enn det vi hadde håpet på. Vi må kanskje innrømme at skadene til Christoffer Rambo og Sander Rogne Myklebust, har betydd mer enn vi trodde.  Vi har gode erstattere i Anders Teige Bøe og Kasper Sjursen Syversen, men det tar nok litt tid å få spilt de inn.

Vi har uansett vært heldige med skader de siste sesongene, så dette må vi tåle og ikke minst, er klubben godt nok rustet for en liten nedtur.

Morgendagens motstander overrasket alle da de sensasjonelt fikk med seg et poeng fra serieåpningen mot giganten Kolstad (33 – 33).  At Sagosen & Co skulle avgi poeng hjemme i serieåpningen, var det vel ingen som trodde.  Men ØIF viste et imponerende toppnivå.

Skuffelsen var desto større da de i neste kamp tapte 29 – 30 hjemme mot Halden Topphåndball.

Vi forventer et hjemmelag som kommer til å gå ut i hundre i morgen.  De vil vise at tapet mot Halden var et engangs tilfelle og at Kolstad kampen er mer representativ.

ØIF har mange gode spillere. Målvakts duoen Kristijan Jurisic og Ivan Eres er blant ligaens beste. 

På bakspillerposisjon har de mange gode spillere å velge mellom.  Play makerne Mario Matic og Josip Vidovic holder høy nasjonal klasse.  Likeså er de godt forspent på venstre bak med Mathias Rohde Larson og Jørg William Fiala Gjermundnes.  Høyre bakspiller Birk Herman Inselseth har også begynt bra, så det er en meget god bakspiller rekke vi skal forsøke å stanse.

På linja har de nykommeren Sondre Gjerdalen og rutinerte Aksel Strupastad.  Legg så til gode kanter i Dagur Gautason og Sander Løvlie Simonsen, så får du klart en medalje kandidat.

Dersom vi skal ha mulighet for poeng, må vi opp noen hakk fra de siste kampene.  Vi må lykkes med målvakt og forsvarsspillet, samtidig som rytmen fremover må bli bedre.  Vi har håp og tro på at det er bedring på vei og kanskje er morgendagens kamp tidspunktet for å snu den negative trenden.