Runar Sandefjord – Bergen Håndball – Runar

Runar Sandefjord – Bergen Håndball

Sesongens første hjemmekamp og nyopprykkede Bergen Håndball er på besøk.

Vi begynte serien sist søndag mot Bækkelage Håndball Elite og etter 11 – 11 til pause var det fortsatt uavgjort 26 – 26 da dommerne blåste av kampen.  Ett poeng får vel være greit, da vi ikke hadde vår beste dag offensivt.

Dagens gjester er nyopprykket og vi forventer den vanlige entusiasmen og pågangsmotet som nyopprykkede lag alltid har. Etter en meget sterkt avslutning knep Bergen opprykksplassen fra Sandefjord Håndball.

Stammen i laget er de samme spillerne som rykket opp, men de er forsterket med Kolstad solide bakspiller Eskil Dahl Reitan, samt Charlottenlunds storskytter Nicolai Daling.  I tillegg er noen lokale lovende unggutter tatt opp i A-stallen.

Bergen debuterte mot storlaget Kolstad og måtte se seg slått 25 – 32.  7 måls tap mot Kolstad er absolutt godkjent, da det nok er mange som vil slite enda mer mot stjernegalleriet fra Trondheim.

Bergen er jevnt besatt og fordeler scoringene ganske jevnt mellom bakspillere og kantspillere.  De har ingen utpregede stjerner, men har et godt kollektiv med ganske god dekning på benken.   Brenne og Daling utgjøre et meget godt høyre bakspillerpar, mens Reitan og Soares Neves bekler midt og venstre bak.  I mål har de rutinerte Tord Vårdal som i sine beste stunder kan stenge målet. 

Vi får satse på at dette ikke skjer i morgen. Mot BSK hadde vi godt forsvars- og målvakts spill, mens det var mye rusk offensivt.  Noe av rusket må bort, dersom vi skal ta sesongens første 2-poenger.

Vi håper dere kan hjelpe oss i kveld og heie gutta fram til seier!