Haslum HK – Runar Sandefjord Onsdag kl. 18:30 – Runar

Haslum HK – Runar Sandefjord Onsdag kl. 18:30

I morgen tar gutta turen innover til Bekkestua for å møte Haslum i det som blir en publikumsfest.  Haslum HK inviterer til Folkets Kamp og gratis inngang for alle.

Etter 11 kamper ligger Haslum med sine 9 poeng rett bak sluttspillplass. De startet strålende med 4 seire og en uavgjort på de første 7 seriekampene, men så har det gått litt tråere i det siste, noe som nok skyldes en skade på storspillende Felix Abrahamsen Lunde. Nok en gang må ulykkesfuglen belage seg på et langt skadefravært.  Vi håper at skadefraværet blir så kort som mulig og ønsker Felix all mulig lykke.

En annen som har storspilt har vært målvakten Nikolai Wiig. Han har vært en av ligaens beste målvakter så langt i sesongen og kan bli en lei å nøtt å knekke onsdag.

Ellers består laget av mange av landets største talenter og spesielt høyre bakspiller Lasse Sunde Lid er en farlig avslutter. Han har virkelig tatt store steg i fraværet av Stig-Tore Moen Nilsen.

Veteranen og linjespilleren Vegard Sørlie Tennfjord har også hatt en god start på sesongen.

Før sesongen hadde Haslum følgende utskiftninger i stallen.

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Kristian GjestrudBakspillerROS
Thomas LangerudMålvaktWisla Plock
Martin HovdeLinjeKolstad
Anders Teige BøeHøyre bakspillerRunar Sandefjord
Sigvart Kval ROS
Oscar Larsen SyvertsenMålvaktDrammen HK

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Fredrik SyversenPlaymakerBækkelaget Håndball
Stig-Tore Moen NilsenHøyre bakspillerElverum
Nikolay WiigMålvaktBækkelaget Håndball
Amund RistVenstre kantAsker
Villads Raahuge JensenLinjeOV Helsingborg
Kristian StrømBakspillerRunar Sandefjord
Theodor GrøndahlVenstre kantBærums Verk Topphåndball
Simen GrepstadBakspillerBærum Verk Topphåndball
Herman SolbergBakspillerEgen stall
Erik NerliBakspillerEgen stall

Tom-Eirik Skarpsno, (hovedtrener) sa følgende før sesongstart:

Haslum har som mål å levere en langt bedre sesong enn i 202/23. Vi har fått noen spennende spillere inn og noen som har forlatt oss etter endt sesong. Vi håper at de unge kan løfte seg ett nivå ytterligere sammen med noen av nykommerne.  Vi et at det blir særdeles mange tøffe kamper. Nivået har aldri vært bedre på ligaen, som er proppet av stjerner. Så her er det bare å komme seg i en arena nær deg.

Dette var hva vi sa i vår analyse om Haslum før sesongstart:  Vi er sikre på at Haslum gjør en vesentlig bedre sesong enn forrige (det skal stengt tatt ikke mye til). De vil ikke være i nedrykksstriden, men vil heller ikke være på øvre halvdel av tabellen. Så tips blir at Haslum havner et eller annet sted mellom plassene 7-12

Søndagens seier mot Nærbø er historie og skal gutta ta med seg poengene hjem, må vi være forberedt på en tøff kamp og være villige til å slåss for poengene. Det er kort tid mellom slagene nå, så det er viktig å nullstille seg raskt!