Kasper og Preben på landslagssamlinger – Runar

Kasper og Preben på landslagssamlinger

I uka som var Kasper Sjursen Syversen på samling med Rekruttlandslaget til Polen.  Mye trening, men også to landskamper var på timeplanen.

Den første kampen vant Norge 26 – 20 over Polen etter 13 – 11 ledelse ved pause.

Kasper noterte seg for 3 scoringer og spilte solid i midtforsvaret.  Toppscorer for Norge var Aksel Horgen med 6 scoringer.

I den andre kampen mot Sverige, ble det uavgjort 35 – 35, etter å ha ligget under 18 – 21 til pause.  Også i denne kampen ble det 3 scoringer på Kasper.  Norges toppscorer var Sandefjordingen Simen Holand Pettersen med hele 10 scoringer.

Preben Gram har vært i Portugal med LM04 og spilt 2 kamper.

Den første kampen mot Portugal ble avbrutt etter 40 minutter på grunn av vått gulv!  Til pause ledet Portugal 19 – 15 og Norge knappet ned til to mål bak, da kampen ble stoppet.  En rekke spillere, både norske og portugisiske hadde sklidd på parketten og dommerne valgte da å avbryte kampen. Da kampen ble stoppet hadde Preben scoret på begge sine muligheter.

I den andre kampen var gulvet fikset da Sverige var motstander.  Etter 17 – 17 til pause var Sverige best i sluttminuttene og kunne dra i land en 34 – 30 seier.  Preben kom ikke i scoringsprotokollen.

Juniorgutta skal spille EM U20 i Slovenia i sommer og vi satser på at Preben blir tatt ut😊