Elverum – Runar Sandefjord – Runar

Elverum – Runar Sandefjord

I morgen reiser gutta til Elverum for å møte et hjemmelag som ligger trygt på sølvplass.  Opp til Kolstad skiller det 4 poeng, så det skal holde hardt å ta dem igjen.

Elverum har et komplett lag med Tobias Grøndahl som den store stjernen.  Tobias var en særdeles viktig brikke da Norge sikret seg OL plass i forrige uke. Etter vårt skjønn var han vår beste offensive spiller i kampene mot Portugal og Ungarn.  Hvis han er på samme nivå i morgen, skal våre forsvarsspillere virkelig få kjørt seg.

Men Elverum er mye mer enn Tobias Grøndahl.

De har to gode venstre bakspillere i Daniel Blomgren og Antonios Serradilla Cuenca og to gode høyre bakspillere i Magnus Søndenå og Patrick Helland Andersen.  Og skulle Grøndahl ha en svak kamp er Tsjekkiske Peter Lukacs klar for å overta.

På kantene har de to spillere som ofte er å se på landslagssamlinger. Venstrekanten Sindre Heldal og høyrekanten Kasper Thorsen Lien.

De er også godt forspent på linja med svenske Kassem Awad, Endre Langaas og Sandefjordingen Kristian Hubert Larsen.

Da sesongen startet hadde de et av ligaens beste målvaktspar i Robin Pausen Haug og Simon Mizera. Begge har imidlertid blitt langtidsskadet noe som har resultert i comeback for legenden Morten Nergaard.  I tillegg har de hentet den «gamle makkeren» til Morten, Vegard Bakken Øien.

Etter en litt tung start etter EM-pausen har våre gutter fått opp dampen og har 4 seire på rad når de entrer Terningen Arena.  Skal vi klare å forlenge seiersrekka, må gutta virkelig opp i ringen og redusere de svake periodene til et minimum.  På det beste har vi visst at vi matche de aller fleste, men vi har hatt litt for mange og lange svake perioder.

Vi mangler fortsatt Christoffer Rambo og Kasper Haugen Furu til onsdag, men resten av gutta er klare for fight.