Runar – Drammen HK Søndag kl. 18:00 – Runar

Runar – Drammen HK Søndag kl. 18:00

Søndag blåses sluttspillet i gang og vi tar imot Drammen HK i første kamp i kvartfinalen i sluttspillet.

Det er ikke mer enn en drøy uke siden vi slo Drammen HK i nest siste serierunde 35 – 31. Da gjaldt det kampen om 4. plassen.  Nå er det semifinale i sluttspillet som ligger i potten.  Det spilles best av 3 kamper og skulle det stå 1-1 etter to kamper, spilles den siste kampen i Runarhallen.

Sluttspillet er for mange klubber sesongens høydepunkt med Champions League plassen som den store «gulroten». Det er nemlig vinneren av sluttspillet som får Norges plass i Champions League. 

I tillegg er det fint pengepremier i sluttspillet, så sluttspillet er svært viktig.

DHK har et veldig jevnt besatt mannskap, uten de aller største stjernene. Lagets toppscorer er Trom Korperud Johansen og Sandefjordingen Viktor Pettersen Norberg.  De har også et solid linjepar i August Storbugt Olsen og Kristian Rammel. På kanten har de to lynhurtige spillere i Ola Hoftun Lillelien og Kristoffer Raastad-Hoel.

Et par av ungguttene har virkelig tatt store steg denne sesongen og 19 åringene Sondre Skovli (venstre bak) og David Walstad Haugstvedt (høyre bak) er nok på blokka til mange av storklubbenes talentspeidere.

DHK er kanskje det laget i eliteserien som har størst fart.  Det løpes mye og det løpes fort.  Vi må ta «løpeskoa» på og flytte beina raskt i forsvar, dersom vi skal ende opp med 2 poeng. 

Forhåpentligvis får vi noen av våre skadede spillere tilbake søndag.  Litt for tidlig å si enda, men vi krysser fingrene😊