Bækkelaget Håndball Elite-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Bækkelaget Håndball Elite-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Ny kamp søndag da Bækkelaget Håndball Elite tar imot oss i Nordstrand Arena.

BSK er et lag vi har fryktelig statistikk på bortebane.  Fjorårets poeng (27 – 27 etter at Tobias Rivesjø utlignet i kampens siste sekund) var faktisk det første poenget vi har fått med oss hjem siden 29 – 15 seieren sesongen 1988/89!!  Så statistikken setter vi en strek over når kampen blåses i gang kl. 18:00

Vår siste kamp mot Haslum var et skritt i riktig retning selv om det ikke ble poeng.  Forsvarsmessig var vi der vi skal være, men fremdeles mangler det en del i det offensive spillet.  Dette må bedres dersom vi skal gi BSK den kampen vi ønsker og tror vi skal klare.

BSK har et sterkt mannskap som har en god blanding av rutinerte klassespillere og unge fremadstormende talenter.  Emil Midtø Sundal er det vanskelig å komme utenom.  De to siste sesongers toppscorer i Eliteserien blir også toppscorer i år.  Med 124 scoringer på 15 kamper (8,3 i snitt) er han 30 mål foran nr. to på listen (Aksel Horgen, DHK) og det med en kamp mindre spilt.  Så vi er ganske trygge på at han stikker av med den pokalen i år også.

Men er ikke bare Sundal vi må se opp for.  Ringreven Nils Olaf Lukas Karlsson ligger bak mye av angrepsspillet til BKS.  Linjespilleren Aksel Andre Strupstad «bøtter» inn mål og er pr. i dag eliteseriens mestscorende linjespiller.  Legg så til rutinerte Nicolay Hauge, Joakim Patriksson (Runarspiller sesongen 12/13) og gode kanter, så forstår dere at de hvite englene får jaggu nok å passe på.

Men for all del, vi går på banen for seier.  Og seiere må snart begynne å komme!

Foto – Ravn Foto