Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Halden er et av lagene som har skuffet mest hittil i sesongen og står kun med 6 poeng etter 12 seriekamper.  En del av tapene har dog vært svært knepne, blant annet andre serierunde da vi var på besøk. Vi snudde kampen i sluttminuttene og vant 29 – 27.  I siste seriekamp måtte serieleder ØIF Arendal slite for poengene i en kamp som ble avgjort de siste 5 minuttene.

I kåringen av oktobers beste spillere fikk Halden, til tross for tabellplasseringen, hele 3 spillere med.  Høyre kanten Kasper Thorsen Lien (61 mål på 12 kamper), linjespilleren Hannes Nystrøm og den «pensjonerte» målvakten Morten Nergaard var alle med.  Nergaard, best kjent som målvakt fra Elverum, har gjort comeback i høst og vil være en svært viktig brikke i kampen om å overleve.

Ellers er det verdt å merke seg ligaens nest mest målfarlige spiller Toke Bjelke Schrøder (75 mål på 12 kamper) og maskinen Trym Bilov-Olsen.  Runargutten Trym har en lei tendens til alltid å levere mot moderklubben!

Sesongen i år er rekordjevn og hvert eneste poeng blir viktig i kampen om sluttspill.  Mellom lag 5 og 9 skiller det lite, og et par gode kamper gir «byks» oppover på tabellen.  Vi bør derfor ta en del poeng på våre 3 neste kamper som er hjemme mot Halden, borte mot Sandefjord og hjemme mot Nærbø for å henge med.  Leif og Bård melder om en motivert spillegruppe, så får vi se om det holder til poeng søndag!