Oppdatering skadesituasjonen – Runar

Oppdatering skadesituasjonen

Vi må innrømme at det har vært en tung periode med mye skader og sykdom. Det toppet seg i bortekampen mot FyllingenBergen da vi manglet Tobias Rivesjø, Anders Hallberg og Kenny Ekman. I tillegg var Jokke halvskadet.

Foto: Ravn Foto

Selv om situasjonen i dag er enda verre så regner vi med at de fleste er raskt tilbake.

Her kommer en liten rapport

Tobias Rivesjø er ute til tidligst februar 2020.  I kampen mot Bækkelaget var han uheldig da et leddbånd i albuen røk.  Opprinnelig var det tenkt en operasjon, men ekspertisen ble enige om å ikke operere.  Hvilket betyr at han tidligst kan være tilbake i begynnelsen av februar.

Anders Hallberg pådro seg en hjernerystelse i kampen mot ØIF Arendal.  Det har tatt tid å bli bra og han er ikke tilbake i full trening enda. Han trener p.t. kun med lav puls, men planen er at han skal begynne å øke intensiviteten til neste uke og vi regner med at han blir klar til kampen mot Kolstad.

Foto. Ravn Foto

Daniel Jacobsen er enda ikke med for fullt etter operasjonene i våres/sommer.  Han trener kun hver annen dag noe han vil fortsette med en tid fremover.  Usikkert når han vil være med for fullt.

Kenny Ekman har vært syk i over en uke, men er nå på bedringens vei.  Nå har Kenny en litt høyere smerteterskel enn de fleste, så han er i trening allerede. 

Kenneth Bach Hansen har strukket et leddbånd i kneet. Forventes tilbake i neste uke. 

Jokke sliter med muskelkramper i låret.  Vi er usikker på hva det skyldes og han spiller p.t. ikke håndball på treningene.  Regner dog med at han er spilleklar mot Kolstad

Matic Grusovnic tråkket over på trening mandag og er ute av spill i hvert fall i en uke.  Regner meg at han er klar mot Kolstad

Foto: privat