Hva skjer i Runar Sandefjord om dagen? – Runar

Hva skjer i Runar Sandefjord om dagen?

Her kommer en liten oppdatering fra Runar Sandefjord.  Selv om det er ganske stille fra oss om dagen, så er det mange i og rundt klubben som gjør mye for at vi til høsten skal få et sterkt lag som skal bite fra oss i Rema 1000-ligaen.

Permitteringer

Som dere sikkert kjenner til er samtlige spillere og trener permittert frem til 31.05.2020.  Dette som en konsekvens av tapte inntekter i forbindelse med Coronaviruset.  Leif har beholdt 25 % av sin stilling og vil bruke dette til markedsarbeid.  Dersom konsekvensene av pandemien blir mindre enn vi pr. i dag frykter vil permitteringsperioden kunne bli avkortet.

Sport

All organisert idrett er stanset og alle haller, treningssenter etc. er stengt.  Det gjør selvfølgelig treningshverdagen til spillerne kronglete.  Gutta gjør det beste ut av situasjonen og holder seg i form via løp og fysisk trening (kroppsvektsøvelser etc.).  Vi hjelper gutta så godt som mulig med tips i så måte.

Marked

Markedsarbeidet pågår for fullt og Morten og Leif er i daglig kontakt med eksisterende og mulige nye samarbeidspartnere.  Nesten alt foregår pr. telefon og møter organiseres via Team.  Hvilket betyr blant annet at Leif har fått oppdatert sine datakunnskaper😊 Mange av våre samarbeidspartnere har utfordrende tider foran seg og det er selvsagt alt for tidlig til at de kan konkludere med hvordan fremtiden ser ut for dem.  Vi opplever imidlertid en veldig «giv» og de fleste er positive til at vi tar kontakt.

Hvilke konsekvenser Coronaviruset og oljeprisfallet til slutt får for våre sponsorinntekter er det for tidlig å konkludere med.  Vi frykter dog et vesentlig fall jfr. budsjettet for sesongen 2020/21.

Vi oppfordrer alle som er glad i klubben om å benytte seg av våre samarbeidspartnere (så godt som det lar seg gjøre)