Og så var vi ordentlig i gang – Runar

Og så var vi ordentlig i gang

Etter måneder med treningsnekt og deretter trening uten full kontakt, var det en motivert gjeng som endelig fikk lov til å trene skikkelig håndball igjen.  Og da de slapp til på banen kom tankene til et gammeldags hesteslipp med 16-17 våryre hingster😊

Men før de kom ditt, måtte de først gjennom en medisinsk seanse som bestod av helsesjekker utført av vår utmerkede medisinske ansvarlige Manuellterapeut Morten Fjeldskår.  I tillegg til sjekken fikk de også opplæring i det strenge regimet vi må følge.

Manuellterapeut Morten Fjeldskår

Deretter gikk daglig leder Morten Mathisen igjennom status for klubben, før Leif gikk gjennom planen frem til seriestart.  Til slutt gikk Bård gjennom litt nye spillsystemer samt litt repetering av de gamle (vi har mange nykommere).

Og så ble de sluppet fri….