Christian og Håkon – Runar

Christian og Håkon

Christian Ørjevik Westby gleder seg til å spille for Runar i sesongen som er rett rundt hjørnet.

23 år gamle Christian kommer til Runar fra Nøtterøy i spill i 1. divisjon, og skal denne sesongen bekle venstrekanten sammen med nykommeren Jostein Pedersen

Det var fint med en rolig tid før oppstarten, siden jeg hadde kneproblemer som fikk ekstra god tid til å leges, sier Christian, da vi hadde en prat med han etter helgens sesongstart i bortekampen mot ØIF Arendal.

Treningsleiren i Setesdal var topp på hytta til trener Leif Gautestad, og vi hadde en fin samling der vi kom gjennom helgen som en sammensveiset gjeng, fortsetter Christian. Det toppet seg med en fin seier over ØIF Arendal. Jeg visste at det er et fint miljø i Runar, og dette forsterket seg under helgen.

På banen er det ikke de store forandringene fra tiden jeg var i Nøtterøy, men under Leif Gautestads ledelse vet jeg at det vil bli tøft, og jeg vil gi mitt til at vi skal bite godt fra oss. Jeg har etablert meg i Sandefjord nå, men har ikke blitt kjent med hva byen har å by på, for det har vært mye fokus på trening og Korona-situasjonen har ikke gitt rom for noen utskeielser.

Den verste spilleren jeg spilte mot var Tysklands-proffen Magnus Abelvik Rød da jeg var i Ski og på Wang der vi gikk sammen på videregående. Jeg var fornøyd med meg selv da jeg sto som 2-er i forsvar, og Magnus skulle forbi. Allerede da viste han at han ville bli en STOR spiller, og han er nok den beste spilleren jeg har møtt. Men jeg møtte han aldri i min tid i Follo, der jeg var til jeg dro til Nøtterøy.

Håkon Sætre

21 år gamle Håkon kommer fra Lillestrøm, og hadde fått mye positivt å høre fra den tidligere Runar-spilleren Stian Nøstdahl som han spilte sammen med før han flyttet til Sandefjord.

Dessverre fikk jeg ikke vært med på helgens tur til Setesdal på grunn av litt sykdom, men jeg har hatt en fin oppkjøring og har funnet meg vel til rette i Runar-miljøet.

Jeg vet at jeg skal fylle skoene til etablerte linjespillere på laget, og håper at jeg med mine 100 kilo vil vise at det ikke skal bli lett å passere meg, fortsetter Håkon, som i forrige sesong viste å ta for seg, noe hele 18 2 minutters utvisninger sier sitt om da ha spilte for Lillestrøm i 1. divisjon.

Håkon Sætre – Foto: Bernt Horvik
GENERALSPONSOR RUNAR SANDEFJORD
GENERALSPONSOR RUNAR SANDEFJORD