Hva har Elverum å by på: – Runar

Hva har Elverum å by på:

Vi har sett litt på vår motstander og det er et fryktinngytende lag de kommer med.  Vi tror at dersom Elverum hadde stilt med to lag i serien, ville lag to absolutt ha vært en medaljekandidat i tillegg til at lag en er seriefavoritt!  Så stor og bred stall har vår motstander.  Vi har vært så heldige å fått vår motstander til å si litt om gutta i stallen:

4. Christopher Hedberg, også kalt «Totte» – 28 år: Kommer fra IFK Skøvde før denne sesongen, hvor de var ett topplag i den svenske serien. Høyreist kantspiller

5. Kristian Hübert Larsen – 20 år: Kommer fra Sandefjord før denne sesongen. Fast inventar på 00 landslaget i mange år

6. Rasmus Boysen – 28 år: Kom til Elverum forrige sesong fra Ribe-Esbjerg og ble forsvarssjefen vår forrige sesong. Deler denne rollen i år med Søren Tau. Også kjent som Twitterkongen

7. Simen Schønningsen – 24 år: Kommer fra Ribe-Esbjerg før denne sesongen. Mest kjent for det norske publikum fra sine sesonger i Haslum. Danner duo på høyrebacken med Dominik Mathe.

9. Simen Holand Pettersen – 22 år: Er en av de spillerne i troppen som har vært her lengst nå. Kom til oss for to sesonger siden fra Sandefjord. Har fått 2 landskamper foreløpig

12. Emil Kheri Imsgard – 22 år: Kommet opp gjennom Elverums yngres avdeling og har blitt en god makker til Fries. Den spilleren som har vært i A-lagstroppen lengst. Har flere mesterskap for 98 landslaget bak seg.

14. Niclas Fingren – 25 år: Kom til Elverum før denne sesongen fra Redbergslids IK. Vært en stabil elitespiller i Sverige i mange sesonger. Er en god forsvarsspiller og har mange ungdoms og juniorlandskamper for Sverige. Har både U VM sølv og Jr VM sølv.

15.Tobias Grøndahl – 19 år: Kom til Elverum før forrige sesong fra Vestre Bærum. Er en midtback for fremtiden som har vært fast inventar på 00 landslaget.

16. Thorsten Fries – 27 år: Kom til Elverum før forrige sesong fra Sønderjyske. Der han var en av tre målvakter. Har i Elverum vokst til å bli en av ligaens beste målvakter. Stabilt god.

18. Edwin Aspenbäck – 20 år: Kom til Elverum før denne sesongen fra IFK Skøvde. Har vært endel skadeplagget de siste årene og kommer hit for å bygge seg opp over tid. Det viser 4års kontrakten han har skrevet. Var med det svenske 00 landslaget fra starten av før skadene begynte å komme.

20. Endre Langaas – 29 år: Kom til Elverum for to sesonger siden fra Bodø. Vært en av ligaens beste linjespillere i mange år. Ble i år gjenforent med sin tidligere sjef i Bodø Børge Lund.

21. Wiliam Nilsen-Nygaard – 25 år: Kom til Elverum før denne sesongen fra Halden. Vært en stabil og god elitespiller i mange år. Scoret veldig mye mål fra sin kantposisjon og skal konkurrere med Blonz i år. Høyreist kant

23. Dominik Mathe – 21 år: Kom til Elverum før denne sesongen fra ungarske Balatonfüredi. Blitt fast inventar på det ungarske landslaget de siste årene og fått med seg 18 landskamper så langt. Spilte mesterskapet nå i januar for Ungarn.

29. Søren Tau – 34 år: Kom fra Tvis Holestebro før denne sesongen og er tilbake i klubben etter et år i Danmark. Spilte her i 18-19 sesongen da han kom fra Ribe-Esbjerg. Savnet etter snøen ble for stort så han vendte tilbake. Er forsvarssjef i laget sammen med Boysen.

44. Thomas Solstad – Kom til Elverum før forrige sesong fra Halden. Har tatt store steg det siste året og har blitt utnevnt til kaptein i årets lag. Har bøtta inn mål i sesongoppkjøringen fra sin linjeposisjon.

70. Josef Pujol – 28 år: Er tilbake i Elverum. Var her i 16/17 sesongen og dro videre til Gummersbach. Har de siste to sesongene vært i GOG i Danmark. Har VM gull med Sveriges U.landslag i 2013. Har 3 A-landskamper for Sverige

77. Alexandre Blonz – 20 år: Kom til Elverum forrige sesong fra Viking Stavanger. Ble årets nykommer i eliteserien forrige sesong. Vært med på landslaget i noen mesterskap nå og har rukket å få 28 landskamper.

Ny trener er Børge Lund