Presset Elverum i 45 minutter – Runar

Presset Elverum i 45 minutter

Vi har tatt en liten prat med Leif Gautestad etter gårsdagens kamp mot Elverum.

Synes vi starter en kamp som er preget av mye fysikk med å utfordre og ryste Elverum.  Vi spiller periodevis glitrende bakover, har bra målvaktsspill i første omgang.  Fremover er både Anders Hallberg og ikke minst Tobias Rivesjø virkelig gode.  Utover i omgangen så sone markerer Elverum Tobias Rivesjø og får tatt bort noe av vårt kollektiv og en del av den fine rytmen vi har hatt i kampen forsvinner.

Kampen går over fra å være kollektivt spill til å bli mann mot mann spill.  Da går vi fra å ha god uttelling fremover til å miste noe av uttellingen og få flere tekniske feil. Vi pådrar også en del unødvendige utvisninger (feil bytte, munnbruk).

Vi kommer et par mål bak og omgangen ender ut med en 14-13 ledelse til våre gjester

Andre omgang starter bra og etter drøye 10 minutter er vi i en 18-17 ledelse og har en god mulighet til å få en to måls ledelse.  Isteden kontrer Elverum inn 18-18.  Derifra og ut har vi store problemer med å score på en fabelaktig Thorstein Fries, og dette gir Elverum en del enkle kontringer/ankomst.  Etter hvert så får vi også store problemer med Thomas Solstad på linjen samtidig som bakspillerne til Elverum kommer litt for enkelt til og får skutt med alt for lite press.

Totalt kan vi se tilbake på 45 svært positive minutter som vi får ta med oss å bygge på videre.  Dersom vi har samme innsats og glød i kampene fremover, er vi trygg på at poengene vil komme etter hvert.

Og det blir ikke lang tid å «slikke sårene», da vi allerede til onsdag reiser til Remmehallen for å møte Halden Topphåndball