Dekning av eliteserielagene i Sandefjords Blad – Runar

Dekning av eliteserielagene i Sandefjords Blad

Vi har fått en del spørsmål fra mange av våre supportere hvorfor det ikke har vært noe kampreferat i Sandefjords Blad hittil i sesongen? Hverken Runar Sandefjords kamper mot Elverum og Halden samt Sandefjord Håndballs kamper mot Drammen HK og ØIF Arendal har blitt referert i papiravisa ei heller på hjemmesiden til SB.

I møte med Sandefjords Blad forrige fredag ble det opplyst fra avisen at de IKKE kom til å dekke kampene i Eliteserien som tidligere.  Kampene blir via Sandefjords Blads hjemmeside (direktesport) og dekning utover det vil kun skje til enkelte kamper (antar at søndagens lokalderby er en slik kamp).

Vi synes det er trist og svært skuffende at lokalpressen i håndballbyen Sandefjord ikke finner det verdt å dekke byens to elitelag, men det er lite vi kan gjøre med det. De har mange dyktige journalister som har vist en rekke ganger at de lager gode og informative artikler om både oss og Sandefjord Håndball.

Til sammenligning var det både journalist og fotograf fra Østlendingen til stede sist søndag da Elverum var på besøk sist søndag.

Vi får ta Sandefjord Blads prioriteringer til etterretning, og heller forsøke å lage gode referater selv.  Disse vil bli publisert, enten på kvelden etter kampen eller tidlig neste morgen og publiseres på Facebook og vår hjemmeside.

Dere kan hjelpe oss å nå flere, ved å dele innleggene våre.  For selv om Sandefjords Blad ikke synes interessen for Runar Sandefjord (og SH) er stor nok, så merker vi en økt interesse.  Fjorårets publikumssnitt på 753 er det høyeste vi har hatt så lenge vi har ført statistikk (siden sesongen 2000/01).

Vi har også over 4.300 følgere på Facebook, så det skal bli mulig å få en del Runar nyheter!