Runar Sandefjord – ØIF Arendal – Runar

Runar Sandefjord – ØIF Arendal

Vår utmerkede reporter Bernt Horvik tok en liten prat med noen av spillerne etter gårsdagens kamp:

Skuffet ballfordeler

Ballfordeleren Anders Hallberg var skuffet etter onsdagens tap for ØIF Arendal.

– Jeg syntes vi slapp inn alt for mange mål før pause, sa Anders etter kampen. Gang på gang tapte vi duellene, og jeg følte at vi stresset litt med ØIFs 5-1 formasjon i forsvar før pause.

– Jeg er selv godt fornøyd med starten av kampen og har notert meg at jeg var nest sist på våre fire første scoringer, fortsatte Anders, men det hjelper lite når vi taper, for vi er jo et LAG.

– Utover i andre omgang følte jeg at vi hadde mye på gang, sa Anders, og jeg håpet på seier da vi økte til 26-24 etter en drøy halvspilt andre omgang, men dessverre hadde vi ikke marginene på vår side i slutten av kampen. Nå må vi nullstille oss til søndagens kamp borte mot Drammen, og jeg håper at alle blir mye skarpere når vi entrer parketten i Drammenshallen.

Fornøyde Sandefjord-gutter på ØIF Arendals lag

Det er to gutter med fortid i Sandefjord Håndball som spiller på laget til ØIF Arendal.

Olaf Richter Hoffstad

– Det er deilig å være tilbake i Sandefjord en liten tur, sa Olaf R. Hoffstad etter kampen, og det er spesielt deilig å vinne i Runarhallen, for jeg har jo spilt nede i Jotunhallen hele tiden før jeg dro til ØIF Arendal. Nå er jeg inne i min tredje sesong i klubben og har det veldig bra.

– Jeg syntes jeg mestret min posisjon som forreste mann i vårt 5-1 forsvar, spesielt før pause, fortsatte Olaf, men var ikke spesielt fornøyd med egne avslutninger. Det var godt at vi klarte å holde oss til de avtalene vi satte, fortsatte Olaf, og når det lykkes så godt, vokser selvtilliten.

– Nå kan vi suge litt på at vi ligger på toppen av tabellen, men jeg vet at Elverum har en kamp mindre spilt enn oss. Høstsesongens store mål er å spille oss til NM-finalen i Oslo Spektrum i slutten av desember, men først får vi en tøff bortekamp mot Nærbø.

Etter at Olaf dro til ØIF Arendal har han studert og der i ferd med elektroingeniør-utdanning, som han klarer å følge i tillegg til trening og kamper.

– Jeg bor i Grimstad, der jeg studerer, kunne Olaf fortelle, og så langt har jeg klart meg bra.

André Bergsholm Kristensen

André er også inne i sin tredje sesong i ØIF Arendal, der kan kjemper om spilletid med Kristijan Jurisic som for øvrig spilte for Runar i sesongen 2015/16.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at vi fikk med oss to poeng hjem, sa André etter kampen, men jeg er ikke fornøyd med at vi slapp inn så mange mål. Men til tross for at vi slapp inn 30 mål, holdt det til seier, og da er jeg godt fornøyd. – Ellers er det spennende å følge lillebror Nicolai som spiller på Runars juniorlag og som er tredjemålvakt på herrelaget, sa André, som er imponert over den utviklingen lillebroren han har hatt. Det skal bli spennende å følge hans utvikling, var Andrés siste kommentar