Hermann Gjekstad tilbake på gamle trakter – Runar

Hermann Gjekstad tilbake på gamle trakter

Etter to sesonger er Hermann Gjekstad tilbake til spill i Runarhallen der han har vært en del av Runars herrelag fra 2014 til 2018. I løpet av den tiden rakk han å spille hele 108 kamper og scoret utrolige 239 mål og mange av disse av det spektakulære slaget. Etter 2018-sesongen dro han til Stavanger og spilte en sesong for Viking, før han ble kontaktet av ØIF Arendal, og hadde ingen betenkeligheter til å si takk til spill for ØIF.

Hermann Gjekstad i ØIF drakta – Må si han er stiligere på bildet litt lenger ned på siden:-)

– Jeg ble tatt opp i A-stallen til Runar det siste året Marinko Kurtovic var trener der, og har gode erfaringer med han som trener, sier Hermann på telefon etter trening i Sør-Arena. Jeg trivdes godt i Stavanger i forrige sesong, men det er ikke noen tvil om at jeg har fått et løft ved å starte for ØIF Arendal. Her er alt meget profesjonelt, både i støtteapparatet og ikke minst blant sponsorene, og jeg stortrives så langt veldig bra. Jeg bor rett ved hallen, men forsøker også å komme en tur hjem til familie og venner i Sandefjord når anledningen byr seg.

– Utenom håndballen får jeg tid til å studere, forteller Hermann. Nå er jeg på det andre året med studier i HR – personalledelse, og jeg klarer å få dette til å gå opp med trening og kamper, men til onsdag er det håndballen som absolutt er i fokus, og jeg gleder meg enormt til å være tilbake i Runarhallen igjen.

En ung Hermann Gjekstad i drakta han kler aller best…..