Jokke tilbake på topp – Runar

Jokke tilbake på topp

Bernt Horvik

Etter seieren over Viking hadde jeg en prat med Joachim S. Christensen, og som så ofte før var det ikke vanskelig å få han til å fortelle om hvordan han følte at kampen gikk.

– Det var deilig å være tilbake der jeg håper jeg skal være, sa Jokke og var veldig godt fornøyd når han fikk vite at han hadde hatt en redningsprosent på 50.

– Jeg føler meg nesten helt frik igjen etter å hatt litt fysiske plager, fortsatte Jokke. Det har også gjort at humøret er bra. I dag klarte jeg å holde de vonde orden inne når jeg snakket med dommerne, og heldigvis klarte jeg å unngå kort eller utvisning. Det er jo slik jeg vil at jeg skal oppføre meg på banen.

Joachim startet meget godt i søndagens kamp med å redde de tre første skuddene fra Viking. Så ble det et baklengsmål før det kom to nye redninger og da første omgang var over hadde han reddet halvparten av de skuddene som kom mot han og hele tre av dem var hundre prosents redninger.

I annen omgang startet det like godt. Med veldig god hjelp av forsvaret slapp han bre tre mål i løpet av omgangens 10 første minutter, , samtidig som han reddet seks skudd. Minuset får være at han gjorde et litt slurvete utkast på stilingen 18-13, men kom veldig stert tilbake midtveis i omgangen, der han også omgangen sett under ett igjen reddet 50% av skuddene.

Dette resulterte i at han ble kåret som banens beste spiller av en lokal jury, noe jeg er helt enig i.