Kenneth reiser hjem etter sesongen – Runar

Kenneth reiser hjem etter sesongen

Rett før jul fikk vi beskjed om at Kenneth og familien har bestemt seg for å reise hjem til Danmark etter sesongen.  Etter tre år i det «kalde nord» ble lengselen etter røde pølser, venner og familie avgjørende for familiens valg😊

Trist for oss i Runar, men veldig forståelig.

Vi i Runar har rukket å bli veldig glade i familien Bach Hansen / Bach Nissen. Kenneth, Camilla og de to guttene Felix og Elliot, har alle vært å treffe i Runarhallen titt og ofte og som regel i svart og hvitt!

Kenneth er det vi i idrettsterminologien kaller en potet (kartoffel for våre danske lesere).  Han kan brukes til det meste.  På banen har han spilt både høyre kant og høyre back.  Og som om ikke det er nok, har han også store trenerkunnskaper, noe vårt unge lovende damelag har nytt godt av.  Da Lars Wallin Andresen ble hentet av LHK før fjorårets sesong, ble Kenneth engasjert som trener for damelaget.  Og det ble umiddelbar suksess. En imponerende 3. plass og nær opprykk til 1. divisjon var det nok ikke mange som trodde før sesongstart.  Men Kenneths kunnskaper, blandet med jentenes entusiasme var en meget god mix!

På grunn av Covid-19 har det ikke blitt spilt kamper i 2. divisjon, men jentene har holdt motivasjonen oppe, mye på grunn av Kenneth!

Men det er ikke bare Kenneth som har satt spor etter seg på Haukerød.  Camilla, Kenneths kone, har også vært en sentral brikke de siste årene.  Det tok ikke lange tiden etter at familien flyttet til Norge, at damelaget fikk «snus» i at Camilla var en dyktig håndballspiller. Etter en kort stund ble hun med på noen treninger og i fjorårets sesong, var hun med for fullt og ble like godt toppscorer for divisjonen  med 168 scoringer på 19 kamper!  I år skulle det bli enda bedre, men det var denne koronaen da……

I tillegg til håndballen er begge i annet arbeid også.  Kenneth på Wang Ungdomsskole og Camilla på IFO Runar.

Men før de reiser, er Duracell-kaninen med de bløte konsonantene innstilt på å legge ned blod, svette og tårer for at vi skal beholde plassen i eliteserien!