Unggutter på trening – Runar

Unggutter på trening

Det gror godt i de yngre rekkene om dagen.  Denne uka har hele 5 juniorspillere deltatt på A-lagets treninger.

Fra venstre: Kristian Strøm, Mathias Riis Singdahlsen, Nicolai Horntvedt Kristensen, Leon Smith Ringdal og Preben Gram

Målvakt Nicolai Horntvedt Kristensen (2002) er fast innslag på A-treningene og har også 2 obligatorisk kamp for A-laget i sesongen 19/20.  Play makeren Leon Smith Ringdal (2002) viser gode takter på G18 og skal bli spennende å følge fremover.

Fra G16 laget har hele 3 spillere, alle født i 2004, vært med:

Venstre kantspiller Preben Gram (sønn til Thomas Gram som har 17 A-kamper for Runar), Venstre-Midt bak Kristian Strøm (sønn til Ole Kristian Strøm som har 192 A-kamper for Runar) og høyre bakspiller Mathias Riis Singdahlsen.  Mathias er også på G2004 landslaget sammen med målvakten Oliver Klavenes!  Både Preben og Kristian er også i «kikkerten» til landslagets trenere Kristoffer Froestad og Jørgen Laug og det skulle ikke forundre oss om også de snart får innkalling.  Snart vil si når Covid-19 tillater det!!

Vi gleder oss over den flotte sportslige utviklingen i junioravdelingen.  Ser heller ikke bort ifra at flere av dem, allerede til høsten, vil være en permanent del av A-stallen!!

Kristian Strøm