«Tobbe» klar for 2 nye år – Runar

«Tobbe» klar for 2 nye år

Runar Sandefjord er svært tilfreds med å kunne fortelle om at Tobias Rivesjø har signert for 2 nye sesonger.

Tobias er og har vært en svært viktig spiller og trener Leif Gautestad er godt fornøyd med resigneringen.  Tobbe er en av nøkkelspillerne i dagens Runar lag, og i tillegg til å være en av lagets toppscorere, er han på «gamle» dager blitt en meget dyktig forsvarspiller, forteller Leif

Av dagens spillere er Tobbe med sine 158 kamper den spilleren som har nest flest A-kamper for Runar Sandefjord (André Christiansen har 191 kamper).  Han er suveren toppscorer med sine 795 scoringer og nærmer seg nr. 5, Bård Kristian Tonning med 803 scoringer, på «All-time» toppscorer lista.

«Tobbe» forteller at han er toppmotivert for videre spill.  Først skal sluttspillplass sikres, før vi neste sesong skal slåss om medaljer sier en engasjert Rivesjø!