Velkommen Adam Tenvik Bergli – Runar

Velkommen Adam Tenvik Bergli

Adam, en ung lovende høyrekant, har signert en to-års avtale med Runar Sandefjord.

Adam, født i 2003, er fra Larvik og har spilt i Larvik Turn, før han foran fjorårets sesong meldte overgang til Sandefjord Håndball.

Vi er glade for at Adam har valgt å spille for oss de kommende sesongene og han vil sammen med Tobias Glemming utgjøre vårt par på høyre kant.

Vi har stilt Adam noen få spørsmål:

  1. Hvorfor velger du å gå til Runar? Jeg ser på Runar som et av de beste laga i Eliteserien, det er mye å lære av spillerne og en stor mulighet til å utvikle meg som håndballspiller.  
  2. Hvilke ambisjoner har du for de nærmeste 2 – 3 årene? Jeg håper å lære mye av Tobias Glemming, men også å vise meg frem i Eliteserien. 
  3. Hva tror du er den største forskjellen på å trene med et rekruttlag (SH) og elitelaget til Runar? Det å komme fra et rekruttlag fra SH til Elitelaget i Runar er et stort steg på alle mulige måter. Jeg vil nok merke det mest på den fysiske delen.  
  4. Andre hobbyer enn håndball? Mye av fritiden går til jobb og håndball, rekker ikke mye annet når jeg skal bli Norges beste høyrekant. 
  5. Har du et favorittlag i Engelsk fotball og si så fall hvilket? Favorittlaget må være Manchester United, noe jeg har oppvokst med helt siden jeg var liten.  

 Vi ønsker Adam velkommen og det blir spennende å følge hans utvikling fremover.  De tekniske ferdighetene er det i hvert fall ingenting å si på. Så da får det være greit at han tydeligvis ikke har greie på fotball😉