Vi savner dere! – Runar

Vi savner dere!

Normalt skulle vi vært helt i sluttinnspurten på serien og kampen om medaljer, sluttspill, kvalik og nedrykk vill vært som mest hektisk.  Men ikke i 2021!  Om en uke er det 3 måneder siden siste elitekamp ble spilt i Runarhallen☹

Og gjett om vi savner det!  Vi savner nervøsiteten, vi savner spenning, vi savner stemningen, men mest av alt så savner vi alle de fantastiske menneskene som gjør det mulig for oss å drive med toppidrett. 

Vi tror også at «gutta og jentene på gulvet» savner å være i hallen.  Hvor raskt klarer vi å rigge hallen denne gangen?  Blir det ny rekord?  Hvordan blir TV-sendingen? Vil alt det tekniske fungere?  Er pizzaen fra Peppes like god som alltid?  Blir Frank like oppgitt over dømmingen som vanlig?  Har Silvana like god kontroll over listene som vanlig?

Mang spenningsmomenter som ikke måles i scoringer og sluttresultat, men som gjør de alltid like moro å være i Runarhallen!

Så når vi ikke får anledning til å møtes til kamp, får vi heller kose oss med noen bilder.  Dere har sikkert sett flere av de før, men de kan med gledes sees igjen!

De første bildene, de som er best, er tatt av Ravn Foto!

De siste bildene er tatt av Runar:-)