Daniel Jacobsen til Follo HK – Runar

Daniel Jacobsen til Follo HK

Etter to år i Runar drakta har Daniel valgt å fortsette sin karriere hos Follo HK.  Mer spilletid er hovedgrunnen til at Daniel velger å forlate oss, noe vi har full forståelse for. 

Langhus-klubben topper for øyeblikket 1. divisjon og har som ambisjon om eliteseriespill neste sesong.  Hvis vi gjør jobben vår resten av sesongen, er det derfor fullt mulig vi vil få treffe Daniel igjen kommende sesong.

I sin Runar-karriere har Daniel spilt 30 kamper og nettet 41 ganger.  De snaue to årene Daniel har vært hos oss har i stor grad vært preget av skader, men mye tyder nå på at «skademarerittet» endelig begynner å se en ende!  Potensialet til unggutten er det ingenting å si noe på!  En skadefri periode, med god trening og vi er sikre på at han vil bli en stor profil i eliteserien. 

Vi ønsker Daniel lykke til i Follo HK og kanskje vil han en gang i fremtiden igjen dra på seg den vakre hvite Runar drakta!