Mads Falck Rekstad – Runar

Mads Falck Rekstad

Straks Christian Ørjevik Westby ga oss beskjed om at han valgte å legge opp, begynte vi å sondere «markedet» for venstre kantspillere.  Heldigvis slapp vi å lete lenge, da Haslum HK sin unge venstrekant Mads Falck Rekstad viste interesse.  Mads var andrevalget hos Haslum, etter Stian Brevik (kanskje eliteseriens beste venstrekant)

Mads (2000 modell) har to sesonger bak seg i Haslums A-stall og har en rekke kamper for aldersbestemte landslag:

LagKamperMål
Menn junior21
Menn ungdom1956
Menn yngre39

Vi tok en liten prat med Mads og lurte på hvorfor han valgte Runar.

Jeg tror Runar passer meg perfekt og at jeg kan ta et steg videre i utviklingen!  Jeg gleder meg til å få en større rolle i laget enn det jeg i dag har i Haslum og ser frem imot å vise publikum hva jeg kan! 

Jeg har vært og prøvetrent med laget og fikk et godt inntrykk av både spillergruppa og trenere. 

Ekstra krydder er det jo også at serieåpningen er hjemme mot Haslum HK. Så da blir det spennende å se hvem som tjener mest på at de kjenner hverandre. Mads eller Haslum sine målvakter!

Videre kunne Mads fortelle om at hans far er fra Sandefjord og at «halve» slekta bor i byen!

Mads flytter til Sandefjord siste uke i juli.

Vi ønsker Mads velkommen og vi tror at han sammen med unge Preben Gram (2004), vil utgjøre en slagkraftig duo på venstrekanten😊