Treningskamp mot Nøtterøy – Runar

Treningskamp mot Nøtterøy

I kveld spiller gutta treningskamp kl. 18:00 mot Nøtterøy i Nøtterøyhallen.  Dette blir første kamp hvor vi har med nesten fullt mannskap.  Bortsett fra Kenny Ekman og Mathias Riis Singdahlsen, er samtlige A-spillere med.

Det er alltid spennende på denne tiden av året, når oppkjøringen er i gang.  Hvordan ser laget ut foran sesongen?  Hvor gode er de nye spillerne og ikke minst, hvor gode er nyopprykkede Nøtterøy. Et Nøtterøy som er forsterket med blant andre Espen Tokerud Røhmer, Gustav Bergendahl og Amadeus Hedin.

Tror ikke vi skal se for mye på resultatet i kveld, da det er mye som fortsatt skal trenes på og drilles fremover.  Skal heller ikke glemme at vi kun har gjennomført 5 treninger med «full» stall.  Legg så i minne tilsvarende kamp i fjor.  Vi begynte etter ferien med treningskamp, borte mot ØIF Arendal, og vant med 10 mål. Men seriekampen to måneder senere, endte med ØIF seier!

Men uansett, blir det spennende å se hvordan Trym, Sander, Christoffer og de andre ny spillerne klarer seg i kveld.

Vi legger ut et fyldig referat kort tid etter kampslutt.