ØIF Arendal – Runar

ØIF Arendal

Vi har sett litt på våre venner fra Arendal. I tillegg til spillerne som er listet opp nedenfor har også ØIF byttet trenere siden sist vi møtte dem. Marinko Kurtovic er erstattet med André Hofstøl Jørgensen

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Eirik Heia PedersenBakspillerLagt opp
André B. KristensenMålvaktDrammen HK
Josip VidovicBakspillerElverum
Hermann VildalenBakspillerDrammen HK
Hermann GjekstadKantFjellhammer IL

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Fredrik Børm (Dansk)LinjeIstres Provence (Frankrike)
Ivan Eres (Kroat)MålvaktWilhelmshavener
Magnus SøndenåBakspillerRibe-Esbjerg

ØIF har mistet sentrale spillere Josip Vidovic, Eirik Heia Pedersen og Hermann Vildalen.  Inn har kommet forsvarskjempen Fredrik Børm, målvakten Ivan Enes og sist Sandefjordingen og «poteten» Magnus Søndenå.

Vi er veldig spent på hvordan tapet av Vidovic vil slå ut.  I så måte blir Mario Matic en nøkkelspillere, selv om Magnus Søndenå sikkert kan bekle playmaker rollen også (i tillegg til høyre bak og høyre kant). 

Det er fortsatt mye klasse i laget og bredden er det kun Elverum som kan matche.  Vi tror allikevel at Drammen HK vil smette forbi de på tabellen og tipper ØIF på 3. plass.