Siste oppkjøringskamp – Runar

Siste oppkjøringskamp

I dag kl. 17:45 spille gutta sin siste oppkjøringskamp før seriestart neste onsdag.  Motstander er medaljefavoritt Drammen HK.  DHK har imponert i oppkjøringen og senest fredag slo de Haslum 36 – 25 i Nadderud Arena.  Med unntak av tapet mot oss i Skjærgårdslekene, har de vunnet samtlige kamper ganske klart.

Vi er også fornøyd med oppkjøringen så langt og ser frem imot å måle krefter mot et DHK som helt sikkert har ambisjoner om å revansjere finaletapet i Skjærgårdslekene.  DHK serieåpner hjemme mot Elverum og har sikkert planer om å kjøre for fullt i kveld og få testet ut det som blir startoppstillingen om en uke.

Vi stiller med nesten fullt lag.  Trym Bilov Olsen hviler sin vonde fot og Mads Falck Rekstad er også usikker.

Det er fortsatt Covid-19 begrensninger i Runarhallen og til kveldens treningskamp har vi kun anledning til å ta inn 107 tilskuere.  Kan lønne seg å være litt tidlig ute for å sikre seg plass.

Noen bilder fra treningskampen mot KRS. Alle bildene er tatt av RavnFoto: