Runar – KRS Topphåndball 33 – 27 – Runar

Runar – KRS Topphåndball 33 – 27

Kveldens treningskamp mot KRS Topphåndball endte 6 måls seier.

Starten av første omgang var jevn, mye takket være en strålende målvakt i Matija Spikic.  Blant annet reddet han 3 straffekast de første 10 minuttene.  Etter hvert dro vi sakte i fra og 2-2 ble til 5-2.  KRS reduserte et par ganger og etter 15 minutter stod det 8-7.  God skyting av vår Trym Bilov Olsen og KRS sin hjemkomne sønn Øyvind Frigstad (ex Runar).  Frem mot pause viste gutta bra angrepsspill og ikke minst, solid forsvarsspill og kunne gå til pause med en 17 – 12 ledelse.

2. omgang startet med Preben Gram (16) på venstre kanten og Adam Bergli (17) på høyre kanten.  Etter hvert ble det også mye spilletid på ungguttene Kristian Strøm og Nicolai Horntvedt Kristiansen.  Midtveis i andre omgang var KRS 3 mål bak og en liten stund var de kun 2 mål som skilte lagene (24-22).  En time-out fra Leif Gautestad og ikke minst en spillesugen Kristoffer Henriksen sørget for at vi kunne dra i land en relativt komfortabel 33 – 27 seier.

Gledelig var det å se André Christiansen igjen i målprotokollen.  En vanskelig oppkjøring med en kraftig overtrakk har satt han tilbake, men nå er han på gang igjen!

Alt i alt en godt gjennomført kamp mot et KRS lag som absolutt kommer til å bite i fra seg i Eliteserien.