Nærbø – Runar

Nærbø

Vi reiser til Jæren og ser litt på elitelaget til Nærbø IL

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Sindre HeldalKantElverum

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Gustav HalvorsenKantBodø
Lasse Hamann-BoerithsBakspillerRingsted (Danmark)

Som vanlig er det få endringer i kameratlaget fra Jæren.  Men det viktigste er kanskje at unggutta har blitt et år eldre.  Kantspilleren Sindre Heldal var klubbens toppscorer sist sesong og vil nok savnes.  Lasse Harmann-Boeriths er en spennende nykommere.  Noen vil kanskje kjenne igjen navnet, da han spilte for Drammen HK for noen år siden.  Han er en god gjennombrudds spiller som vi tror vil passer perfekt inn i laget.

Kontinuitet vil også være en av Nærbøs fordeler.  Mens mange av konkurrentene har mye nytt å «kjøre inn», så står Nærbø med omtrent det samme mannskapet som de siste par sesongene.

Selv om Nærbø er kjent som et lag der samtlige bidrar har de noen nøkkelspillere i Tord Haugseng, Andreas Horst Haugseng og lars Sigve Hamre.  Viktig at Vegard Bakken Øien leverer mellom stengene.

Ungdommelig entusiasme kombinert med et fantastisk hjemmepublikum vil gjøre Nærbø et lag å regne med.  Vi setter Nærbø i gruppe 4-11 og tror vel at de vil havne på øvre halvdel av denne gruppa, slik at de blir et sluttspillag.