Sandefjord Håndball – Runar Sandefjord – Runar

Sandefjord Håndball – Runar Sandefjord

Søndag smeller det i Jotunhallen og vi har tatt en liten prat med Leif.

Hva kan vi forvente Leif?

Vi kan forvente et Runarlag som går ut i 100.  Vi kan forvente å se en gjeng som virkelig har lyst til å blø for det.  Vi har lyst til å vise at det vi har gjort så langt i sommer og høst ikke er et blaff, men å gjenskape prestasjonene.  Jeg tror jeg kan si med hånda på hjertet at det må være et SH lag som må presentere på sitt høyeste nivå, dersom de skal kunne slå oss.

Men for all del, vi har stor respekt for SH og tar de på dypeste alvor.  Vi gjør gode forberedelser og før dagens trening er vi også skadefrie og har ambisjoner om å gjøre en god prestasjon i Jotunhallen.

Vi har spillere som er i form.  Gleder meg til å se fortsettelsen av Tobias Rivesjø og følge videre utviklinga av samarbeidet mellom Trym og Rambo og så skal det bli veldig gøy å se André Tuzov tilbake i Jotunhallen.  Har stor tro på at dette kan være en god kamp for han.

Hva kan vi forvente av SH fremover:

SH har hatt en fin oppkjøring så langt, men fikk et skudd for baugen i Halden og er helt sikkert på jakt etter å revansjere dette.  På papiret har SH et lag som absolutt bør hevde seg i årets eliteserie!

Vi gleder oss enormt til å spille kamp igjen. Treningene er preget av spilleglede og at vi får lov til å spille håndball «live» sammen med publikum igjen.