Litt fersk Runar statistikk – Runar

Litt fersk Runar statistikk

Etter hvert som kampene spilles på løpende bånd, er det stadig nye statistikk poenger som dukker opp.  Vi har sett litt på de siste😊

Tobias Rivesjø nærmer seg 4. plassen på Runars toppscorer statistikk.  Med sine 835 scoringer er han 14 bak Pål Vidar Lundquist (849).  Det er vel for mye å forlange at han passerer i søndagens kamp mot Elverum, men før jul bør «Tobbe» være nr. 4.  Pål Vidar brukte for øvrig 179 kamper på sine scoringer, mens Tobbe p.t. har spilt 170 kamper!

Tobias Rivesjø – Foto: RavnFoto

Litt lengre ned på toppscorer lista har Christoffer Rambo passert både André Jørgensen (465) og Sebastian Lindell (471) og er nå nr. 17 med 472 scoringer.  Og det er mange klassespillere som ligger i «faresonen» foran Christoffer.  Peter Nielsen (487), Bjørn Vidar Eriksen (494), Frank Løke (498), Ståle Berg Aspestrand (507) og Jan Petter Barth (517) må alle forberede seg på å rykke en plass ned!

Christoffer Rambo – Foto: RavnFoto

Andre poenger:

  • Tobias Glemming mangler kun 2 scoringer på 400!  Vi satser på et jubileum mot Elverum!
  • Joachim Søholm Christensen spiller kamp nr. 100 mot Elverum til søndag.
  • På grunn av skaden står André Christiansen fortsatt på 198 kamper og det vil nok ta fortsatt litt tid før han bryter 200 grensen.