Koronautbrudd i Elitelaget – Runar

Koronautbrudd i Elitelaget

I løpet av de siste dagene har vi dessverre hatt en rekke positive koronatester og vi har for tiden 5-6 spillere ute med Covid-19.  Utover tette neser og litt såre halser er heldigvis ingen alvorlige syke.

Utbruddet medfører dog at vi må endre litt på planene om dagen.  Til helgen var planen at vi skulle reist til Halden for en oppkjøringsturnering sammen med hjemmelaget, Bækkelaget og Nøtterøy.

Denne kan vi dessverre ikke være med på og Leif må finne alternative motstandere i oppkjøringen til serieoppstarten 6. februar mot Fjellhammer. Hvis vi ikke får det til, vil en treningskamp mot Drammen HK (27. januar) bli den eneste oppkjøringskampen vi får.

Hva betyr det for laget Leif:

Vi har hatt en del spillere ute med skader.  Disse er nå tilbake, men de vil få færre kamper til å spille seg inn med laget.  Det samme gjelder nykommer Martin Lindell.  Dette er selvsagt uheldig, men samtidig kan det være gunstig å få utbruddet nå og ikke midt under seriespillet.

Vi frykter at siste del av sesongen vil bli litt «bingopreget».  Noen lag, kanskje alle, vil oppleve at spillere må stå over kamper pga. Covid-19 og det kan bety at noen av lagene vil stille klart svekket i enkelte kamper.  Det er vel strengt tatt bare Elverum som har en bred nok stall til å kunne tåle 4-5 spillere ute med korona.