Jokke til Nærbø – Runar

Jokke til Nærbø

Etter 5 sesonger på Haukerød er det nå klart at vår eminente målvakt Joachim Søholm Christensen blir å se i Nærbø drakt fra kommende sesong.

Det er ingen tvil om at Jokke har vært en viktig brikke i oppbyggingen av «nye» Runar og skal ha en stor del av æren for at vi har gått fra 5. plass i 1. divisjon til nå å ligge på 3. plass i Eliteserien.

Pr. i dag har Jokke spilt 103 kamper for oss og han har faktisk notert seg for 2 scoringer, begge i hans første sesong (2017/18).  Hans første scoring kom faktisk i hans første bortekamp for Runar og den ble spilt i hans kommende hjemmehall da vi slo Nærbø 34-29 på Jæren😊 Han har med andre ord gode minner fra Nye Loen!

Men han skal ikke reise enda og forhåpentligvis vil han avslutte sin Runar-karriere med medalje?  Det er i hvert fall lov å håpe og vi er overbevist om at Jokke vil gjøre alt han kan for at vi endelig skal få komme opp på pallen igjen.  Som noen kanskje husker var det Jokke som hindret oss fra en bronsemedalje for knappe 9 år siden.  Da spilte han for Bodø og reddet det avgjørende skuddet slik at vi måtte nøye oss med 28-28 og medaljen glapp med minste mulige margin!

Her har dere noen bilder av Jokke under tiden i Runar. Alle bildene er tatt av Anders Ravn Karlsen (RavnFoto)