RD Riko Ribnica – Runar Sandefjord – Runar

RD Riko Ribnica – Runar Sandefjord

Lørdag spiller gutta returoppgjør i 8-dels finalen i European Cup.  Vi skal forsvare vår 9 måls ledelse fra det første oppgjøret.

Eller skal vi egentlig det?

RD Riko Ribnica har protestert mot et feilaktig bytte vi hadde 24 minutter ut i første omgang i kampen i Sandefjord, og krever omkamp. Vi er av den oppfatning at resultatet skal stå. Det er ingen tvil om at vi hadde en spiller for mye på banen, men vi mener at feilen ikke skal lede til omkamp.

Saken ligger til behandling hos EHF og vi håper på en avklaring før kampen i Slovenia blåses i gang kl. 19:00 lørdag.

Så hva vi har å forholde oss til er akkurat nå uklart.  Vi vet ikke og hvis vi ikke får beskjed før kampstart, må vi spille som om hvert eneste mål teller. Og skulle det foreligge en avklaring, så kan sikkert den ankes.

Vi reiser uansett ned med en målsetting om å gjøre en like god kamp som hjemme forrige lørdag. Klarer vi å få til det samme forsvarsspillet og like gode kontringer, har vi tro på et godt resultat. Men alle gutta må opp i ringen. «Boksehanskene» må på og vi må ofre blod, svette og tårer for drakta!

Når det gjelder selve turen ned, så er den lang og krevende.

• 05:20    Avreise fra Haukerød Idrettsplass
  • 09:20    Fly Gardermoen – Wien
  • 11:50    Ankomst Wien
  • 12:15    Buss fra Wien
  • 17:30    Ankomst Ljubljana
  • 18:30    Middag