Runar Sandefjord – Fjellhammer – Runar

Runar Sandefjord – Fjellhammer

Det er et Fjellhammer-lag som viser svært god form, som entrer Runarhallen søndag kveld.

Med ny trener i Robert Hedin, har de åpnet vårsesongen strålende. Først et knepent 29-32 tap borte mot Nærbø, før Halden ble feid av banen i Halden med 37 – 30 og onsdag da ØIF Arendal ble sendt hjem til Arendal med et 33 – 27 tap.

Med det har Fjellhammer klatret opp på 7 plass på tabellen. Bakspillerne Alexander Mitrovic, Eirik Køpp og Mirko Vicentijevic viser god form og «hamrer» inn mål om dagen.  Mot ØIF Arendal stod de for 17 scoringer.

Målvakten Loke Peter Brasen har i mange kamper stengt kassa og mot ØIF endte han opp med en redningsprosent på 49%.  Det kan han ikke ha i kveld, dersom vi skal beholde poengene i Runarhallen.

Linjespilleren Sondre Gjerdalen var på månedens lag for februar og sammen med Kasper Sjursen Syversen utgjør han et av ligaens beste linjepar.  Syversen har vært skadet den siste tiden, og vi tror ikke han er med i kveld. 

Vi har også vist god form i det siste og etter tapet mot Kolstad har vi avansert i E-cupen og slått Haslum HK og Halden Topphåndball.

Vi er innstilt på å «slåss» for poengene.  Poeng som kan være avgjørende i kampen mot Drammen HK om bronsemedaljene!

Med seier søndag kan vi fort passere Drammen HK og innta 3. plassen på tabellen.  DHK skal nemlig til Trondheim og møte suverene Kolstad!