Velkommen Kasper – Runar

Velkommen Kasper

Runar Sandefjord og Kasper Sjursen Syversen har blitt enige om spill for Runar Sandefjord fra og med kommende sesong. 2001 modellen har skrevet en toårs kontrakt med klubben og kommer fra Fjellhammer IL.  Fjellhammer er barndomsklubben til Kasper.

Inneværende sesong har Kasper delt litt på linjeposisjonen i Fjellhammer med Sondre Gjerdalen.  Det har allikevel blitt 45 scoringer på de 14 kampene han har spilt.  Etter VM pausen har Kasper vært satt ut med en liten skulderskade, men den har han god kontroll på og er snart tilbake for fullt.

I januar var Kasper på sin første samling med rekruttlandslaget. I tillegg til samling ble det spilt to kamper mot Polen og i kamp to (seier 39 -28) gjorde Kasper seg godt bemerket med hele 6 scoringer.

Han har også kamper for:

  • Landslag gutter                               1 kamp                2 mål
  • Landslag menn ungdom               3 kamper            1 mål
  • Landslag menn yngre                    10 kamper          18 mål

Vi er glade for å få Kasper med på laget og sammen med Sander Rogne Myklebust, vil de utgjøre en meget farlig duo!!

Hvis du vil bli litt bedre kjent med Kasper hadde Norsk Topphåndball et lengre intervju med han i fjor: