Preben Gram og Alexander Gautestad Løke tatt ut på landslag – Runar

Preben Gram og Alexander Gautestad Løke tatt ut på landslag

Denne uka er det landslagssamlinger på guttesiden.  A-landslaget har samling og spiller EM kvalifisering i Serbia.  Blant de yngre landslagene er både Preben Gram (LM04)   og Alexander Gautestad Løke (LM06) uttatt

Preben Gram – LM04

Preben har de siste årene vært på en rekke samlinger og står bokført med 7 landskamper og 18 scoringer for Norge.  Den lynhurtige venstrekanten har blitt «fast inventar» på landslaget. Denne gangen er samlingen i Skien og det er ingen kamper på programmet.  Samlingen er sammen med de andre yngre guttelandslagene.

Jan Thomas Lauritzen og Rasmus Skytte Hauge er trenere for laget.

Preben Gram – Foto: RavnFoto

Alexander Gautestad Løke – LM06

LM06 er det yngste av våre landslag og består av spillere født i 2006 og 2007.  2007-modellen Alexander fikk sin første innkalling i desember.  Han var uheldig og ble syk første dag på samlingen og gikk derfor glipp av sin landslagsdebut.  Denne gangen var Alexander derfor ekstra motivert til å vise seg frem, men så var han uheldig igjen.  Et tretthetsbrudd har medført at han blir borte fra håndballen i ca. 6 måneder og han måtte derfor melde avbud til samlingen nå i mars.

Kristoffer Froestad og Jørgen Laug er trenere for laget.

Kristoffer Froestad og Alexander Gautestad Løke (Foto: Privat)